MRTT
Magyar Rendészettudományi Társaság

A Dr. Kertész Imre díj ünnepélyes átadása

2020. november 27-én a Magyar Tudomány Ünnepe 2020 belügyi fejezet zárásának keretében, a Belügyi Tudományos Tanács ülésén, a minisztérium márványtermében Dr. Janza Frigyes ny. r. vezérőrnagy, címzetes egyetemi tanár úr ünnepélyes keretek között, vette át a Magyar Rendészettudományi Társaság által alapított Dr. Kertész Imre Díjat, amely a Társaság legrangosabb elismerése.

A Magyar Rendészettudományi Társaság Elnöksége által 3 évenként választott Kuratórium javaslatára a Társaság Elnöksége a 2020. 11. 05-én megrendezésre került Elnökségi ülésén egyhangúlag támogatta vezérőrnagy úr díjazását.

Az elismerést a Magyar Rendészettudományi Társaság megalakításában, a tagozatok létrehozásában, a konferenciák és más tudományos rendezvények megszervezésében, a belügyi tudományos élet fejlesztésében, a rendészettudomány elismertetésében nyújtott kiemelkedő tudományszervező tevékenységéért ítélte meg az Elnökség, ezzel nyilvánítva ki köszönetét és tiszteletét Dr. Janza Frigyes ny. rendőr vezérőrnagy úrnak.

További jó egészséget, és eredményes munkát kívánunk!

A képeket

Szabó Gabriella készítette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Címkék: Hírek